Om mig

Mit billede
Oslo, Norway
Nysgjerrig. Autodidakt. Frilanser. Musiker. Skribent. Meningsfull. Byråkrat. Meg selv, på de fleste plan, med stor nysgjerrighet for livet utenfor det såkalte normale. Tilhenger av det rettferdige og samarbeid på tvers av alt. Leser og skriver der jeg har lyst. Fetisjist, hedonist, eksibisjonist, og biseksuell. Pround to be a member of FRI/LLH, Sex&Politikk, SMil Norge og Oslo BDSM! ⊙ Oslo C · steneanker@gmail.com steneanker.wordpress.com

torsdag den 27. juni 2013

Vildkatten

(handling i twitter-format...)
 
Hun lystret ikke. Overhodet ikke, hørte hun på noe av det han hadde prøvd å si. 
Etter spaserturen kom de inn i den mørke kjelleren, kun opplyst av levende lys. Hun fikk revet av seg de få klærne og ble lagt hardt ned på en diger seng.

Dagen etter våkner hun med et rykk og blir et øyeblikk bare liggende helt stille og se ut i rommet. Sakte går det opp for henne hvor hun er og en behagelig ro kommer over henne.

Hun lar hendene smyge nedover kroppen sin. Vet hva som venter lenger ned. Forsiktig lar hun hånden gli ned i skrittet og opp for å kjenne på brystene.

Forsiktig snur hun seg og ser på han som ligger å puster rolig. I forhold til ham, føler hun seg som en pygme. De store musklene, den kraftige halsen, det halvbustede håret.

Han grynter, hun lar en hånd gli forsiktig inn under dyna hans, hvor hun begynner å kjærtegne penisen hans som vokser i hånda hennes. Med et nytt grynt, som går over i et bredt smil, våkner han og myser på henne.
 
 «Dette var en deilig måte å våkne på.»
    «Det tror jeg nok ja.»
   
Rolig legger hun seg over ham og skal til å la pikken gli inn i fitta si, når han tar tak i henne og skyver henne tilbake.
 
Hun vrir seg rundt og ser på han der han ligger og fortsatt sover. Først lar hun hånden gli over halsbåndet sitt, som hun alltid går med når de er hjemme, før hun sniker inn under dyna og finner pikken hans. Til hennes overraskelse er den alt stiv og fin, og hun lurer et øyeblikk på hva han har drømt.
 
 «Du skal i kjelleren og tenke deg om. Derfor blir det ikke noe knull på deg nå, men du kan fullføre det du begynte på.»

Forsiktig tar hun den i munnen og begynner å sutte på den. Etter litt merker hun at han vrir på seg og stønner. Fortsatt uten å ha sagt noe kjenner hun at han nærmer seg og når det går for ham, hører hun at han våkner, men om det var et resultat orgasmen, eller orgasmen et resultat av at han våknet er hun ikke sikker på.
 
 «Sett deg her.»
    Litt spent og usikker på hva han vil, setter hun seg på den lille krakken han peker på. Her blir hun sittende helt rolig og vente på hva han skal gjøre. Forsiktig går han opp bak henne og begynner å stryke henne i håret.
    «Vi ble kjent fordi vi har en felles seksuell interesse, men det var før du og jeg ble samboere.»

Sms: «Lørdag presis klokken 18:00 hos meg. Ikke drikk mer en høyst nødvendig gjennom dagen og vær nybarbert i skrittet.»
    Til å begynne med er hun veldig usikker på hva hun skal gjøre, men så tar nysgjerrigheten overhånd og øyeblikkelig begynner tankene å kverne på hvordan hun skal komme seg unna.

 «Gå ned på kne og sug meg.»
    Han vipper ut penisen og ser henne, der hun synker ned på knærne med åpen munn. Straks hun får penisen inn i munnen kjenner hun den vokser og blir god og stiv. Hun lukker øynene og nyter følelsen av den der den glir inn og ut.

Hun er overbevist om at hun kunne blitt sittende her og suge denne pikken til verdens ende. Akkurat nå ønsker hun bare at han kommer, at han tømmer seg i henne og lar henne drikke sæden hans i lange drag der hun står bundet til stolpen som en annen hore.

Tankene gjør henne ennå mer kåt enn hun var, men hun får ikke gleden av å drikke han, av å melke han. I det han trekker seg ut, forsøker hun å følge etter, men han kommer for langt unna og hun må gi opp.

«Også kan du komme her.»
    Stemmen er rolig, men hun kan kjenne spenningen bygger seg opp. Noe er i gjæret, men hun vet ikke hva.

Plutselig skjønner hun hvorfor hun ble satt til å vaske. Ute i stuen får hun øye på en liten skinnkrakk med en stor penis i metall.

     «Reis deg.»
    Med et godt tak under armen hennes, løfter han henne opp. Nå bøyer han seg forsiktig ned og kysser henne lett på brystet, før han nærmer seg brystvorten. Med en myk bevegelse griper han den med leppene mens tunga begynner en rolig bevegelse.

Samtidig tar han en hånd ned i skrittet hennes og lar fingeren leke med klitorisen. Samtidig kjenner hun armene sitte fast, når hun forsøker å ta rundt ham. Totalen av dette og det at hun har stått her så lenge, gjør at hun eksploderer i en rus, som hun ikke har kontroll på.

Utmattet faller hun nesten sammen, når han løfter opp beina hennes og presser seg inn i henne. Hun er kliss våt og han har problemer med å få nok trykk på penisen til å få utløsning, men etterhvert bygger det seg opp og han kan endelig tømme seg med noen kraftige jokk.

Som et godstog som aldri blir ferdig med å passere, hadde dagen slept seg avgårde til hun endelig hørte han lukket døren for henne. Til hun endelig viste han var alene igjen. Til hun endelig hørte han låste opp og kom inn til henne.

     «Nå skal du komme løs. Jeg tipper du er sulten?»
    Sist hun spiste var fredag ettermiddag, og da var det knapt så hun fikk i seg noe. Nå, nesten to døgn senere er hun skrubbsulten.

     «Ja, mester.»

    «Du har vært flink.» Med et kraftig tak om hånden hennes, heiser han henne opp. «Ikke en lyd hele tiden mens jeg hadde besøk. Det står mat på kjøkkenet til deg.»
 
Hun klarte ikke å skjelne på hva som hadde vært drøm, virkelighet eller fantasi.

    «Takk, mester.»

Ingen kommentarer:

Send en kommentar