Om mig

Mit billede
Oslo, Norway
Nysgjerrig. Autodidakt. Frilanser. Musiker. Skribent. Meningsfull. Byråkrat. Meg selv, på de fleste plan, med stor nysgjerrighet for livet utenfor det såkalte normale. Tilhenger av det rettferdige og samarbeid på tvers av alt. Leser og skriver der jeg har lyst. Fetisjist, hedonist, eksibisjonist, og biseksuell. Pround to be a member of FRI/LLH, Sex&Politikk, SMil Norge og Oslo BDSM! ⊙ Oslo C · steneanker@gmail.com steneanker.wordpress.com

søndag den 28. september 2014

Sådan vil jeg flirtes

_
Vi vil have flirt :-)
For lidt eller for meget?  Det er normalt en hårfin balance.
Selvom det selvfølgelig er en fest, så er det også bare sjov og ballade. Derfor er der ingen grund til at være genert, – det er bare at slippe sine indre ’fest flirter’ helt fri :-)
Her er det sjovt og frit at flirte, så længe det holdes på et sobert, respektfuldt og ’ikke eksponeret’ niveau – det er bare at køre løs :-)
Så hvis det skal gøres, så er det her det skal gøres, – for her har du lov :-) … i ganske frie og uforpligtede omgivelser, hvor alle er positivt indstillet på den gensidige flirt :-)
_
Se mig, jeg vil ha’ dig.
Eftermiddagen er afsat til lidt uformel hygge, – til at vi alle lærer hinanden lidt bedre at kende før festen.
Men allerede her starter flirten i det små – lidt diskret. Et sigende blik, … en flirtende og bekræftende kommentar. Men mest af alt ved en positiv og fri stemning i vores fælles selskab.
Og husk, på denne dag er det ufarligt at kigge lidt ekstra ’dybt’, – lidt ekstra interesseret  ;-)
_
Ved bordet, blikke – lette og diskrete berøringer under bordet.
_
Vis at du er tændt med opmærksomhed, galant optræden, kvindelig, gensidighed.
_
Under dansen… galant, lidt tæt – føl dig frem… virk tændt.
_
Og lad os føre lidt videre,… lidt mere nærgående,… forestil dig julefrokosten,… lad hænderne lidt tilfældigt gøre noget lidt forbudt.
_
Og mændene må gerne samarbejde,…
_
Lidt diskret lokken,… efter en god flirt,… en tæt dans…. Har du lyst til at se på stjerner,… frisk luft,… vis mig dit værelse.
_
Når vi lister afsides, så gøres det lidt diskret,… ikke eksponeret.
Nogen foretrækker en ad gangen, andre flere ad gangen- men hold stadig konceptet.
_
Sex foregår på værelserne,… eller andre diskrete steder.
Vi bruger normalt ”Dør på klem” begrebet, som angiver hvorvidt det er tilladt at hhv. kigge ind, komme ind og deltage, eller de ’formastelige’ foretrækker at have lidt tid for sig selv. Det er en fælles fest og vi skal alle bidrage til den gode stemning, og sørge for at der er plads til alle.
Det er ikke ensbetydende med, at et ”nej” ikke er et ”nej”, men vi er alle indstillet på at lege legen i en god og positiv ånd, hvor god stil og respektfuld optræden er fundamentet for en god og fræk flirt – indenfor den enkeltes grænser.
Så GOD og FRÆK fest til jer alle :-)

http://festogflirt.dk

Ingen kommentarer:

Send en kommentar