Om mig

Mit billede
Oslo, Norway
Nysgjerrig. Autodidakt. Frilanser. Musiker. Skribent. Meningsfull. Byråkrat. Meg selv, på de fleste plan, med stor nysgjerrighet for livet utenfor det såkalte normale. Tilhenger av det rettferdige og samarbeid på tvers av alt. Leser og skriver der jeg har lyst. Fetisjist, hedonist, eksibisjonist, og biseksuell. Pround to be a member of FRI/LLH, Sex&Politikk, SMil Norge og Oslo BDSM! ⊙ Oslo C · steneanker@gmail.com steneanker.wordpress.com

tirsdag den 30. marts 2010

---plutselig stod han der midt i gangen. Døren var jo som vanlig ulåst, så det var derfor han hadde kommet inn. Egentlig en flott fyr, men han hadde surret bort det lille forholdet de hadde fått i sommer. Hun ville egentlig ikke ha noe mer med han å gjøre; også plutselig, uten forvarsel, var han hjemme hos henne. Hun var for overrasket til å si noe. Og før hun klarte å åpne munnen, kom han mot henne, tok henne på begge skuldre og sa at hun skulle gå rett inn på soverommet og kle av seg.
Ikke tale om sa hun; GÅ, sa han, og dyttet henne lett foran seg. Jeg skal ha hele deg NÅ, sa han. Klærne hadde han allerede begynt å dra av henne, samtidig som han tok av seg sine.
Hun strittet imot, men dette var annerledes. Han hadde ikke gjort ting på denne måten før. Når de fleste klærne var av, ba han henne om å legge seg på magen på senga og lukke øynene og være rolig.
Hun kjente plutselig en fuktighet på ryggen. Det var olje, kjente hun med en gang. Han hadde snakket om det tidligere, men det hadde ikke blitt noe av.
Hun ble roligere, prøvde å slappe av, men visste ikke helt hva som skulle skje eller om hun skulle godta dette.
Men hendene hans over ryggen og skuldrene var helt herlige, så deilig hadde hun ikke kjent på lenge. Han fortsatte over hele baken, nedover lårene og helt til tåspissene. Det var deilig og opphissende følte hun.
Så dro han henne rundt; hun ble liggende på rygg.
Ny olje kom på brystpartiet; han masserte forsiktig og sensuelt over hele overkroppen. Hun ble herlig opphisset og kjente at hun ble våt.
Nå begynte han å gni innsiden av lårene; hun ble enda hetere av det. Hun begynte å vri seg av erotisk glede; han var jo egentlig ganske herlig i senga, selvom han er en drittsekk.
Plutselig tok han et godt tak i og rundt kjønnet hennes. Det fikk henne til å stønne;
Ta meg DA -eller NÅ !
Han hadde fått en ganske stor ereksjon mens han hadde massert henne; og var ganske klar for henne.
Men først tok han ømt rundt hennes klitoris, startet med sakte bevegelser, for så å øke gradvis. Så stakk han en finger i henne, og fortsatt med to-tre-fire fingre. Førte fingre ut og inn, mens han ømt og kjærlig masserte klitoris.
Hun klarte ikke mer, hun måtte komme - igjen og igjen... Og kom som bare det!
Når hun hadde fått roet seg litt, tok han og ertet henne litt med kjønnet sitt. Stakk den så vidt litt inn, for så å vente litt for lenge, før han gjorde det igjen.
Men så - han vendte henne på tvers - tok tak i det ene beinet og dro det opp; så førte han staken helt til bunns. Hun nøt det som aldri før; en herlig opplevelse.
Han stoppet ikke der; la seg på rygg og ba henne sette seg og ri ! Og det gjorde hun lenge, til hun kom igjen...
Han ville ha henne under seg til slutt. Det ble et tempo som aldri før; hun var ikke forberedt på det. Han trakk seg ut og plutselig kom en sædstråle rett i ansiktet hennes; hun åpnet munnen i forskrekkelse - og der havnet stråle to... Hun smakte forsiktig - peppermynte ! Han var helt ferdig, og la seg sakte over henne.
Du er herlig, visket han i øret hennes. Hun klarte ikke svare, etter denne nærmest utenomkroppslige opplevelse...
Nå må jeg gå.

Jeg håper vi kan treffes igjen, var hans siste tanke!!!

1 kommentar: