Om mig

Mit billede
Oslo, Norway
Nysgjerrig. Autodidakt. Frilanser. Musiker. Skribent. Meningsfull. Byråkrat. Meg selv, på de fleste plan, med stor nysgjerrighet for livet utenfor det såkalte normale. Tilhenger av det rettferdige og samarbeid på tvers av alt. Leser og skriver der jeg har lyst. Fetisjist, hedonist, eksibisjonist, og biseksuell. Pround to be a member of FRI/LLH, Sex&Politikk, SMil Norge og Oslo BDSM! ⊙ Oslo C · steneanker@gmail.com steneanker.wordpress.com

lørdag den 7. august 2010

En våt drøm
av Lena80

Regnvåt og kald vandrer du hjemover. Paraplyen ligger en plass bak deg, den er i alle fall ikke der den burde være. Over hodet ditt.

Regnet trenger inn i jakken din og du begynner og bli isende kald nedover ryggen.

Føler deg lettet i det du går inn ytterdøren der hjemme. Sparker av deg skoene i gangen, som sprer vanndråper på veggen og gulvet der de landet.

Du går rett inn på badet og vrenger av deg blusen som nå er klistret fast på ryggen din.

Buksene er våte og kalde mot lårene dine, du kjenner kneskålene er mer som frosset fast.

Du snur det og skrur på vannet i badekaret, trykker inn knappen for å komme over sperren, som stopper en for å komme over de trettiåtte gradene som er trykket med røde tall på kranen.

Blusen, buksen blir kastet bort i hjørnet, og resten av de kalde tøyet du har på deg følger etter.

Du ser deg i speilet og gjør en smilende grimase, strekker hånden ut for å ta med deg badeskummet og en stor myk klut, i det du går bort og setter det første benet ned i det deilig varme vannet.

Aldri før har det føltes så deilig å senke kroppen ned i denne deilige klare veske.

Du tømmer litt skumbad i vannstrålen og ser på de fine hvite boblene som sprer seg utover. Snart er bena og magen din dekket av det nå skumfylte karet.

Det eneste som bryter overflaten er ditt hode og kuven av dine bryster.

Der ligger du lenge å bare nyter varmen som sprer seg i din døsige kropp.

Etter badet tørker du kroppen og håret, pakker hodet inn i et håndkle, tar det store myke pleddet å svøper rundt deg.

Går ut på stuen å setter deg i sofaen, ser på tv’en men orker ikke å slå på. Legger deg ned å kjenne på følelsen av å være varm igjen.

Du slumrer nesten bort.

-Therese

Hører du en myk stemme si rett ved ditt øre.

-ikke åpne øynene, da blir spenningen borte.

En hånd stryker ned fra øret ditt og nedover halsen.

-du lukter så godt. Vil du være med på noe godt.

Du forundrer deg selv for du vil ikke åpne øynene, og du forundrer deg selv enda mer når du hører deg selv si et stille ja.

Du merker personen beveger seg forsiktig rundt til siden av sofaen. Fliken på teppet blir løftet forsiktig, og du merker en litt kjølig luft slippe inn på den nakne huden din.

-du er vakker.

En finger lager en strek ned fra din hake, mellom puppene, på siden av navlen, passerer lett din midje og fortsetter nedover låret, leggen og helt til tærne dine.

Øynene dine er lukket og du føler en rar spenning sitre igjennom kroppen.

Fingeren skifter fot, og begynner på turen oppover din nakne kropp.

Nå finner den litt andre ruter, litt mer press, kanskje det er to fingre, stopper ved ditt ene bryst, sirkler seg sakte inn mot bryst knoppen som du føler er hard.

Du rykker litt til når du kjenner en varm tunge på din andre bryst knopp.

Spenningen dirrer i luften, øynene lukket, den ene hånden løfter du å putter inn under hodet ditt nede ved nakken, kjenner håret ditt enda er litt vått.

-vil du mer.

Du nikker og kniper øynene mer igjen.

Hendene og tungen forsvinner fra brystene. Du skvetter litt da to hender lirkes under knærne dine og bena løftes opp. Du vil åpne øynene, men du vil det ikke heller, så de forblir lukket.

-Therese, du er enda vakrere enn hva jeg drømte om.

Den ene foten legges oppe på sofaryggen den andre senkes forsiktig ned utenfor kanten.

Ett sukk kommer i fra deg da den samme varme tungen, treffer den nesten nybarberte huden over din nå litt yrende vagina.

Tungen sklir sakte nedover den ene siden av din lett åpne sprekk, mellom anus kjønnet ditt, og oppover på andre siden. Så vandrer den nedover i sprekken, litt fra side til side. Nede ved åpningen trykkes tungen litt inn, å du kjenner huden der nede å inne, strekkes litt. Med samme presset vandrer den sakte oppover dypt nede under kanten på kjønsleppen din, rundt klitorisen. Er så nære men stryker rundt den uten at den blir berørt.

Slik går tungen opp og ned noen ganger, på begge sider. Du kjenner du er kliss våt, tungen glir så glatt som når du onanerer og har smurt deg inne med deilig oljer.

Du hikster i det tungen legges over klitten din og to fingre føres inne i fitta di. De roterer og søker etter følsomme punkter på undersiden av skambenet ditt. Du skrever mer ut og presser deg mer mot den deilig tungen som nå danser på din klitoris, fingrene strekker og pumper ut og inn i den fløyelsmyke huden i den nå så følsomme åpning.

En deilig orgasme stopper tiden litt, og du svever litt over sofaen og verden er litt borte.

-Vil du ha noe mer inne i deg Therese.

Ja sier du, og skal til og åpne øynene, i det du våkner .

Fortumlet ser du deg rundt i rommet. -Å nei det var en drøm….-

Du reiser deg opp går inn på badet, kaster pleddet på gulvet. Du er mer enn varm nok nå.

Går ut igjen, inn på soverommet. Blir stående å se på sengen.

Stryker over dynen med hånden, legger deg ned på ryggen, sprer bena og stikker to fingre rett inn, to ledige fingrene på den andre hånden, legges på hver side av klitten og du begynner å massere.

Må ha en orgasme, jeg må ha en orgasme.

Du stopper, går opp og henter den dildoen du nå endelig har kjøpt deg.

Legger deg ned, stryker den flere ganger over klitten og nedover i sprekken din.

Du fører den så dypt inn i deg, så fort ut, og sakte inn, og gjentar og gjentar.. stryker over rundt og deilig rundt klitten din. Orgasmen kommer som en deilig befrielse for et hav av nå oppbygget kåtskap.

Så sovner du.

I drømmen kommer den myke stemmen.

-Var det deilig Therese.

Så var alt stille

Ingen kommentarer:

Send en kommentar